Referenser

Riktiga referenser från riktiga patienter

Här finns några av våra patienter som har velat dela med sig av sin historia och hur en behandling har hjälpt i deras vardag.

Dr. Tyge Tindholdt

Övre ögonlocksplastik

Kvinna, 72 år
Efter många år av funderingar kring mina ”tunga ögonlock” fick jag kontakt med Dr Tyge. Fick en konsultation, vilken gav mig en inblick i plastikkirurgi, som jag inte hade en aning om. Fick en fantastisk, öppen, ärlig konsultation, vilket gjorde att jag sa ja till operation. Fantastiskt resultat, efter 14 dagar, bort med plåster och stygn. Dr Tyge är en underbart lyhörd, trygg kirurg. Dr Tyge fick mig att känna väldig  tillit. Mycket tacksam och nu känner jag igen mig, kan sminka mig som tidigare och vänner säger att jag ser mycket piggare ut och då vet de inte, i nuläget, att Dr Tyge har hjälpt mig.
Före
Efter

Bröstlyft

Kvinna, 30 år
Dr. Tyge har gjennomført flere operasjoner på meg, og jeg har vært godt fornøyd med resultatet hver gang. Han fremstår som imøtekommende og personlig på en profesjonell måte ved at han virker genuint interessert i meg som pasient og min historie, og i å hjelpe meg til å få et resultat som er naturlig for min kropp. Som kirurg fremstår han som dyktig og med god kompetanse, og jeg har alltid følt meg ivaretatt både før og etter operasjonene, og fått god oppfølging i etterkant.
Före
Efter

Bröstförstoring Med implantat

Kvinna, 31 år

Jag är så otroligt nöjd med min bröstförstoring. Ingen vet om att jag har haft det gjort förutom de jag har berättat för. Dem ser så otroligt naturliga ut och det var precis så som jag ville ha det. Jag kände mig väldigt trygg i Dr Tyges händer från första konsultation fram till operationen och är tacksam för det fina resultatet.

Före
Efter

Bukplastik

Kvinna, 46 år

Jag skulle vilja rikta ett stort tack till dr Tyge Tindholdt för otroligt profesionellt och vänligt bemötande i en, för mig, väldigt utsatt situation i samband med min bukplastik. Jag kände direkt ett stort förtroende för dr Tyge och hans expertis. Som patient känner jag mig lyssnad på och sedd av dr Tyge. Alla frågor jag haft har jag fått tillfredställande svar på och inom en högst rimlig tid dessutom. Så åter igen, tusen tack dr Tyge! I sommar är det jag som köper bikini, för snyggare mage har jag aldrig haft.

Före
Efter