Malmö Plastikkirurgi

Malmö Plastikkirurgi är en privatklinik som har specialiserat sig på estetisk plastikkirurgi och plastikkirurgi efter stor viktnedgång.

Om oss

Malmö Plastikkirurgi är en privatklinik som har specialiserat sig på estetisk plastikkirurgi och plastikkirurgi efter stor viktnedgång. Malmö Plastikkirurgi bildades av dr. Tyge Tindholdt i 2021.

Vi opererar i Västra Hamnen i Östra Varvsgatan 32. Vi har också en walk-in klinik precis vid Stortorget, Kyrkogatan 1. Här erbjuder vi injektionsbehandlingar och medicinsk hudvård.

Dr. Tyge har lång erfarenhet och bred kompetens båda som sjukhusläkare och som privatpraktiserande plastikkirurg.

Våra värderingar

Vid Malmö Plastikkirurgi är vårt mål att du ska få en personlig upplevelse med fokus på kvalité och uppföljning. Du måste känna dig säker från början till slut.

Det är helt avgörande för oss att du får svar på alla dina frågor före, under och efter din behandling. Vi vill därför hellre att du kontaktar oss en gång för mycket än en gång för lite. Så undviker vi att du oroar dig i onödan.

Det är du som är i centrum och vi ser till att du får bästa möjliga resultat.

Vår Personal

Dr Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurgisk överläkare

Tyge Tindholdt är medicinskt ansvarig överläkare och hanterar den plastikkirurgiska verksamheten vid Malmö Plastikkirurgi. Tyge träffar du i Östra Varvsgatan 32.

Jeanette Tindholdt

Jeanette Tindholdt

Verksamhetschef

Jeanette Tindholdt är klinikens verksamhetschef. Hon är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesi och har mångårig erfarenhet inom både offentlig och privat sjukvård.

SKK Mia Ramsten

Mia Ramsten

Injektionsspecialist

Mia Ramsten är klinikens injektionsspecialist. Hon har många års erfarenhet inom privat plastikkirurgi och injektionsverksamhet. Hon är certifierad av Estetiska Injektionsrådet. Mia träffar du i Kyrkogatan 1.

Daria Tönnäng

Daria Tönnäng

Auktoriserad hudterapeut

Daria Tönnäng är klinikens hudterapeut. Hon har 20 års erfarenhet. Hon utför ett brett spektrum av behandlingar inom medicinsk hudvård. Daria träffar du i Kyrkogatan 1.

Lotta N. Möller

Lotta Nilsson Möller

Patientkoordinator och GDPR-ansvarig

Lotta Nilsson Möller informerar dig kring logistiken före och efter din kommande operation hos oss, och vi ser tillsammans ut en lämplig tid för den. Lotta är också GDPR-ansvarig. Hon har mer 25 års erfarenhet inom estetisk plastikkirurgi. Lotta träffar du i Östra Varvsgatan 32.

Charlotte Wollmer

Charlott Wollmèr

Driftskoordinator

Charlott Wollmér är vår driftskoordinator. Hon har mångårig erfarenhet inom drift och logistik samt av säkerhetsbranschen. Charlott ser till att den dagliga verksamheten på kliniken fungerar.