Malmö Plastikkirurgi

Malmö Plastikkirurgi är en privatklinik som har specialiserat sig på estetisk plastikkirurgi och plastikkirurgi efter stor viktnedgång.

Om oss

Malmö Plastikkirurgi är en privatklinik som har specialiserat sig på estetisk plastikkirurgi och plastikkirurgi efter stor viktnedgång. Malmö Plastikkirurgi bildades av dr. Tyge Tindholdt i 2021.

Vi opererar i Västra Hamnen i Östra Varvsgatan 38. Vi har også en trevlig walk-in klinik precis vid Stortorget, Kyrkogatan 1 (öppnar i maj). Här erbjuder vi injektionsbehandlingar och hudvård.

Dr. Tyge har lång erfarenhet och bred kompetens båda som sjukhusläkare och som privatpraktiserande plastikkirurg.

Våra värderingar

Vid Malmö Plastikkirurgi är vårt mål att du ska få en personlig upplevelse med fokus på kvalité och uppföljning. Du måste känna dig säker från början till slut.

Det är helt avgörande för oss att du får svar på alla dina frågor före, under och efter din behandling. Vi vill därför hellre att du kontaktar oss en gång för mycket än en gång för lite. Så undviker vi att du oroar dig i onödan.

Det är du som är i centrum och vi ser till att du får bästa möjliga resultat.

Vår Personal

Tyge Tindholdt

Plastikkirurgisk överläkare

Tyge Tindholdt är medicinskt ansvarig överläkare och hanterar den plastikkirurgiska verksamheten vid Malmö Plastikkirurgi. Du är varmt välkommen till en konsultation hos dr. Tyge.

Jeanette Tindholdt

Verksamhetschef

Jeanette Tindholdt är klinikens verksamhetschef. Hon är legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens inom anestesi och har mångårig erfarenhet inom både offentlig och privat sjukvård.

Mia Ramsten

Injektionsspecialist

Mia Ramsten är klinikens injektionsspecialist. Hon har många års erfarenhet inom privat plastikkirurgi och injektionsverksamhet. Hon är certifierad av Estetiska Injektionsrådet.

Zeljko Spehar

Affärsutvecklare och dataskyddsombud

Har du frågor kring behandlingen av dina personuppgifter eller hur du kan utöva dina rättigheter är du varmt välkommen att kontakta vårt dataskyddsombud Zeljko Spehar.