Hudterapeut Daria Tönnäng

”Min långa och breda kompetens med laser, IPL, Dermapen och Medicinsk hudvård, gör att jag kan skräddarsy en personlig behandlingsplan för varje kund för att uppnå önskade resultat.”
– Daria Tönnäng

Kort curriculum

Jag har alltid haft ett genuint intresse för hudvård, och efter 10 år inom akutsjukvården utbildade jag mig till auktoriserad hudterapeut vid CIDESCO Kosmetologskolen i Köpenhamn.

Efter min utbildning arbetade jag i många år på ett spa, men längtan efter något eget var stark och så småningom fick jag möjlighet att hyra in mig hos en frisör och bli min egen.
Längtan efter kollegor var stor, och detta påverkade mitt beslut att söka mig vidare. Jag fick så småningom en tjänst vid Akademikliniken där jag fick möjlighet att utvecklas och arbeta med medicinsk hudvård och avancerad apparatur.

Min långa och breda kompetens med laser, IPL, Dermapen samt Medicinsk hudvård, gör att jag kan skräddarsy en personlig behandlingsplan för varje kund, för att åstadkomma önskade resultat.

Efter 20 år i branschen känner jag fortfarande en enorm glädje i det jag gör. Att hjälpa andra människor och att ständigt utvecklas i mitt yrke gör att jag älskar mitt jobb! Självklart är jag medlem i SHR, vilket för dig som kund, skapar trygghet när du besöker oss för behandling.

 

Varmt välkommen till mig,
Daria Tönnäng

Daria Tönnäng

Daria Tönnäng

Auktoriserad Hudterapeut