Småkirurgi

Småkirurgi

Vi udfører mindre operationer i lokalbedøvelse som arkorrektioner, fjernelse af modermærker, fedtknuder, hudkræft og tatoveringer.

Dr Tyge Tindholdt

Dr. Tyge Tindholdt

Vad är småkirurgi?

Malmö Plastikkirurgi erbjuder mindre operationer under lokalbedövning. Dessa kan till exempel vara kirurgiskt avlägsnande av födelsemärken, hudcancer, lipom, ärr och tatueringar.

Undersöks hudförändringar efter att de tagits bort?

Vid Malmö Plastikkirurgi skickas alla hudförändringar rutinmässigt för undersökning av en patolog. På så sätt får vi alltid en diagnos av vad som tas bort och ser till att vi inte förbiser hudcancer. Om det visar sig vara elakartat kommer vi snarast möjligt se till att du får den uppföljning som tillståndet kräver.

När kan jag gå på jobbet?

Karakteristiskt för alla typer av småkirurgi är att du som regel kan återvända till ditt arbete omedelbart. Om du har ett fysiskt krävande arbete rekommenderas det i vissa fall att du är hemma från jobbet i upp till en vecka. Det pratar du med dr. Tyge om i detalj på konsultationen.

Arkorrektion

En ärrkorrigering är vanligtvis en enkel operation. Ärret avlägsnas och huden sys ihop fint igen.

Fjernelse af modermærker

Der er ingen grund til at fjerne normale modermærker. Det er kun hvis de er kosmetisk skæmmende og generer på grund af placering i forhold til påklædning eller hvis der er den mindste mistanke om, at forandringen kan være ondartet.

Fjernelse af tatoveringer

Tyvärr finns det några som reagerar på ingredienserna i tatueringsfärgerna. De måste därför ta bort tatueringarna igen för att undvika kroniska allergier.

Prisliste

Arkorrektion
Fr. 6 000 kr
Fjernelse af modermærker
Fra 5 000 kr
Fjernelse af hudkræft
Fr. 10 000 kr
Fjernelse af fedtknuder
Fr. 6 000 kr
Fjernelse af tatoveringer
Fr. 6 000 kr
Denne webplads anvender cookies, som skal sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du anvendelsen af cookies.