Medicinsk Hudvård

Medicinsk hudvård

Vår hudterapeut utför ett brett spektrum av medicinska hudbehandlingar som ger bättre hudkvalitet och föryngrande effekt.

Daria Tönnäng

Hudterapeut Daria Tönnäng

Behandlinger

Vad är medicinsk hudvård?

Medicinsk hudvård är effektiva hudvårdsprodukter samt behandlingar som är vetenskapligt dokumenterade, så kallade Cosmecuticals.
En produkt får endast kallas för Cosmecuticals, om den innehåller en viss halt av ett aktivt ämne, som vid regelbunden användning lämnar märkbar effekt på huden.

Ingredienserna i medicinsk hudvård består oftast av fruktsyror och retinol. Dessa ingredienser ökar cellförnyelsen som bidrar till jämnare hudstruktur samt förebygger åldrandet.

Skillnad mellan medicinsk hudvård och klassisk hudvård är att vid användandet utav den klassiska hudvården förbättrar endast översta hudlagret (epidermis), medan den medicinska hudvården jobbar på djupare hudlager (dermis). Detta bidrar till snabbare och bättre resultat på huden.

Vi på Malmö Plastikkirurgi erbjuder produkter samt behandlingar från NEOSTRATA. NEOSTRATA är vetenskapligt och kliniskt utvecklad av dr Van Scott och dr Yu, och dess patenterade teknologier hjälper huden att förnya sig själv.

Behandlingarna och produkterna passar alla hudtyper, även den mest känsliga huden.

Nordlys IPL är en högkvalitativ, klass 4 maskin som ger snabba, säkra, effektiva och kliniskt dokumenterade behandlingar. IPL står för Intense Pulsed Light och som skapar ett brett spektrum av högintensivt ljus.

Genom att använda rätt inställning av energi och hastighet, värmer pulserna upp området som ska behandlas. Ljuset söker sig till pigment, hemoglobin eller vatten, och man kan därför utföra mängder olika behandlingar.

Vi erbjuder även behandling med Dermapen4 och Freezpen

Dermapen 4 är det mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden, och behandlingarna är snabba, säkra och ger mycket goda resultat. Med hjälp av sterila nålar skapas en kontrollerad inflammation i huden, och nytt collagen bildas. På så sätt får man en förbättrad hudstruktur med mycket lyster.

Freezpen är en kryobehandling som på ett enkelt och säkert sätt avlägsnar godartade förändringar på huden.

Viktigt att komma ihåg när det kommer till Freezpen-behandling är, att förändringen alltid kontrolleras utav hudläkare innan en behandling.

Hudföryngring med Nordlys IPL

Hudföryngring med Nordlys IPL ökar kollagenproduktionen i huden samt gör att porer och små fina linjer blir mindre synliga. Den avlägsnar även pigmentfläckar som har orsakats av solen, vilket bidrar till en mer jämn och spänstig hud.

Kärlborttagning med Nordlys IPL

Med Nordlys IPL kan vi effektivt behandla ytliga blodkärl i ansiktet, diffus rodnad och rosacea.

Hårborttagning med Nordlys IPL

Behandling för permanent hårborttagning i ansikte och på kropp.

Pigmentborttagning med Nordlys IPL

Pigmentborttagning med Nordlys IPL är en effektiv behandling för dig som önskar ta bort pigmenteringar/ solskador, samt förbättra hudkvalitén i ansikte, hals och dekolletage.

Dermapen

Collagenuppbyggande behandling med Dermapen4 som är den mest avancerade microneedlingverktyget på marknaden.

Freezpen

En effektiv kryobehandling som avlägsnar olika hudförändringar såsom åldersfläckar/pigmenteringar, körsbärsangiom, skintags, fibrom och seborriska keratoser (ej leverfläckar).

Dermaplanning

En uppfräschande behandling som ger omedelbar lyster till huden. Passar alla hudtyper förutom acnehud med papler och pustler.

Neostrata klassisk AHA-behandling

Neostrata Klassisk AHA-behandling, som är en kemisk peeling, tar bort döda hudceller på ett skonsamt sätt samtidigt som cellförnyelsen ökar.

Neostrata Express AHA-behandling

En djuprengörande och cellstimulerande ansiktsbehandling med AHA-peeling. I behandlingen ingår rengöring, AHA-peeling och avslutande produkter anpassad efter hudtyp samt produktrekommendation.

Neostrata Retinol-behandling

En avancerad ytlig peeling med medeldjup effekt. Den exfolierar, förbättrar hudens hudton, struktur och spänst.

Prisliste

Behandlinger

Dermapen
Fr. 1 500 kr
Dermaplanning
Fr. 1 300 kr
Freezpen
Fr. 600 kr
Hårborttagning med Nordlys IPL
Fr. 800 kr
Hudföryngring med Nordlys IPL
Fra 2 000 kr
Kärlborttagning med Nordlys IPL
Fr. 800 kr
Neostrata Express AHA-behandling
Fr. 750 kr
Neostrata Klassisk AHA-behandling
Fr. 850 kr
Neostrata Retinol-behandling
Fr. 1 500 kr
Pigmentborttagning med Nordlys IPL
Fra 2 000 kr
PRX-T33
Fr. 1 995 kr
Denne webplads anvender cookies, som skal sørge for, at du får den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du anvendelsen af cookies.