Småkirurgi

Småkirurgi

Vi utför mindre operationer i lokalbedövning som ärrkorrigeringar, kirurgiskt avlägsnande av födelsemärken, lipom, hudcancer och tatueringar.

Dr Tyge Tindholdt

Dr. Tyge Tindholdt

Vad är småkirurgi?

Malmö Plastikkirurgi erbjuder mindre operationer under lokalbedövning. Dessa kan till exempel vara kirurgiskt avlägsnande av födelsemärken, hudcancer, lipom, ärr och tatueringar.

Undersöks hudförändringar efter att de tagits bort?

Vid Malmö Plastikkirurgi skickas alla hudförändringar rutinmässigt för undersökning av en patolog. På så sätt får vi alltid en diagnos av vad som tas bort och ser till att vi inte förbiser hudcancer. Om det visar sig vara elakartat kommer vi snarast möjligt se till att du får den uppföljning som tillståndet kräver.

När kan jag gå på jobbet?

Karakteristiskt för alla typer av småkirurgi är att du som regel kan återvända till ditt arbete omedelbart. Om du har ett fysiskt krävande arbete rekommenderas det i vissa fall att du är hemma från jobbet i upp till en vecka. Det pratar du med dr. Tyge om i detalj på konsultationen.

Ärrkorrigering

En ärrkorrigering är vanligtvis en enkel operation. Ärret avlägsnas och huden sys ihop fint igen.

Borttagning av födelsemärken

Det finns inget behov av att ta bort normala födelsemärken. Det är bara om de är kosmetiskt fula och irriterande på grund av placering eller om det finns den minsta misstanke att förändringen kan vara elakartad.

Borttagning av tatueringar

Tyvärr finns det några som reagerar på ingredienserna i tatueringsfärgerna. De måste därför ta bort tatueringarna igen för att undvika kroniska allergier.

Prislista

Ärrkorrigering
Fr. 6 000 kr
Borttagning av födelsemärken
Fr. 4 000 kr
Borttagning av hudcancer
Fr. 10 000 kr
Borttagning av lipom
Fr. 6 000 kr
Borttagning av tatueringar
Fr. 6 000 kr
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.