Injektionsbehandling

Injektionsbehandlingar

Vid injektionsbehandlingar används Botox och naturliga fillers. Det är ett enkelt och modernt sätt att behandla rynkor och hudlinjer utan operation.

SKK Mia Ramsten

SSK. Mia Ramsten

Vad är injektionsbehandlingar?

Malmö Plastikkirurgi erbjuder injektionsbehandlingar med Botox och naturliga fillers. Gemensamt för injektionsbehandlingar är att de används för att ge huden ett yngre och fräschare utseende genom att minimera rynkor och framhäva ansiktskonturer. Behandlingarna kännetecknas av att de är icke-kirurgiska. De är mycket populära och har blivit ett alternativ till olika typer av kosmetisk ansiktskirurgi.

Vad är Botox?

Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som minskar ansiktsrynkor. Effekten infinner sig efter ca 1-2 veckor och sitter i omkring 3-5 månader. Det sätts i små doser med tunna nålar genom huden in i berörda muskler. De vanligaste behandlingsområdena är argrynkan mellan ögonbrynen, kråksparkar vid ögonen och pannrynkor. Botox kan också användas till behandling av överdriven svettning och migrän.

Vad är fillers?

Fillers består av en klar gel av hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i vår hud, den binder fukt och bidrar till elasticitet och fyllighet. Med åldern minskas mängden med hyaluronsyra gradvis, huden mister sin volym och blir slapp. Med fillers kan man delvis återskapa ansiktshudens fyllighet och spänst. Fillers används till att förstora läppar, att definiera underkäke och haka samt att markera kindben. Behandling av rynkor och hudlinjer är också populärt. 

Svettbehandling

Botox är en effektiv behandling mot oönskad svettning och används i armhålorna och handflatorna.

Botox

Botox verkar muskelavslappnande och används i små doser till behandling av ansiktsrynkor.

Fillers

Fillers används för att förstora läppar, att skulptera ansiktet och för behandling av rynkor.

Skulptra

Skulptra är en biostimulator som aktiverar kroppens förmåga att producera kollagen, återskapa hudens struktur och förnya dess naturliga fasthet.

Profhilo

Profhilo är en injicerbar anti-aging behandling gjord av hyaluronsyra för hud som förlorar sin elasticitet och fasthet med ålder.

Prislista

Botox
Fr. 2 000 kr
Fillers
Fr. 2 800 kr
Profhilo
Fr. 3 500 kr
Skulptra
Fr. 6 000 kr
Svettbehandling
Fr. 4 500 kr
Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.