PRX-T33

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar. Den stimulerar till nybildning av hudens kollagen och bidrar till bättre hudkvalitet.
Daria Tönnäng

Hudterapeut Daria Tönnäng

Vad är PRX-T33?

PRX-T33 är en biorevitaliserande behandling innehållande TCA, väteperoxid samt kojicsyra som arbetar hudföryngrande och anti-aging. Då den är nålfri, skapar den minimalt negativ påverkan på huden vilket gör att man kan återgå till det vardagliga kort tid efter behandlingen. Behandlingen kan med fördel kombineras med Dermapen och injektionsbehandlingar då den förlänger och förbättrar resultatet på behandlingarna.

Vem lämpar sig för behandlingen?

Behandlingen lämpar sig för den som önskar jämna ut sin hudton från olika typer av pigmenteringar, förstorade porer samt arbeta effektivt på linjer och rynkor. Behandlingen lämpar sig för alla hudtyper och kan utföras året om. Man ska undvika behandlingen om man har en känslig/reaktiv hud, aktiv herpes, sebboreisk dermatit, inflammatorisk acne och om man är gravid/ammar. Man ska heller inte utföra behandlingen om man använder barriärnedsättande preparat t ex; Benzyolperoxid, AHA-syror, A-vitamin eller liknande.

Hur går en behandling till?

Efter rengjort ansikte droppas produkten på huden i lager, och masseras in med speciell teknik så att den snabbt går n i huden. Har man en känslig hud kan en viss sveda samt rodnad uppstå, men de flesta patienterna upplever den som smärtfri. Efter behandlingen medföljer specifika produkter med patienten för eftervård hemma. Dessa produkter är speciellt utformade för att förstärka effekten utav behandlingen. Makeup ska undvikas 24 timmar efter utförd behandling.

När kan jag se resultat?

Optimalt resultat uppnås efter 3–5 behandlingar, men redan efter en behandling syns märkbart resultat.

Pris

Fr. 1 995 kr

Kort fakta

Kraftfull antiage-behandling

Innehåller TCA, väteperoxid och kojicsyra

Stimulerar hudens kollagen

Ökar cellförnyelsen

Återfuktar på djupet

Jämnar ut hudton och struktur

Snabb återhämtning

Relaterade behandlingar

Boka konsultation

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos en av våra behandlare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.