Neostrata Klassisk AHA-behandling

|
|
|
Neostrata Klassisk AHA-behandling
Neostrata Klassisk AHA-behandling, som är en kemisk peeling, tar bort döda hudceller på ett skonsamt sätt samtidigt som cellförnyelsen ökar.
Daria Tönnäng

Hudterapeut Daria Tönnäng

Vasd är Neostrata Klassisk AHA-behandling?

Neostrata Klassisk AHA-behandling, som är en kemisk peeling, tar bort döda hudceller på ett skonsamt sätt samtidigt som cellförnyelsen ökar. Det är ett perfekt komplement till andra hudvårdsbehandlingar såsom laser/IPL, microneedling samt injektionsbehandlingar. Regelbundna behandlingar bidrar också till en jämnare och mer motståndskraftig hud. Peelsen anpassas individuellt efter varje hudtyp/problemområde. Rekommendationen för en kemisk peel är var 4-6 vecka.

Vem lämpar sig för en klassisk kemisk peel?

Neostratas peelsystem anpassas till olika hudtyper med olika problemområden, tex antiaging, hyperpigmenteringar (solskador/melasma), acne, fet hud, känslig hud/ rosacea.
Vissa mediciner och produkter kan påverka huden negativt vid en behandling, därför är det viktigt att man bokar en konsultation, och upplyser din behandlare om eventuella mediciner/produkter. Man ska heller inte utföra kemisk peel på en solbränd eller på annat sätt irriterad hud.

Hur går en Neostrata Klassisk AHA-behandling till?

Man börjar med att rengöra huden med Neostratas rengöring. Därefter avfettar man huden med en lösning som ger en enhetlig reaktion på syran.

Huden av känsliga områden i ansiktet skyddas med vaselin innan man påför syran som får sitta på ett par minuter. Därefter neutraliserar man syran med Foaming Peel neutralizer.
Efter att man har neutraliserat syran utförs en lättare portömning samt en kortare ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med mask, koncentrat och kräm.

Efter behandlingen kan en lätt rodnad och eventuell fjällning uppstå. Detta kan hålla i sig i ett par dagar. Man kan direkt efter utförd behandling återgå till arbetet. Det är dock viktigt att man undviker all UV-strålning, samt använder SPF 50 en vecka efter utförd behandling.

När kan du se resultaten?

Det färdiga resultatet är individuellt, och beroende på vad man har behandlat och hur man tar hand om huden hemma.

Pris

Fr. 850 kr

Kort fakta

AHA peel

Effektiv och skonsam

Hudföryngrande

Underhållsbehandling

Ingen återhämtningstid

Behandlingstid ca 30 min

Passar känslig hud

Relaterade behandlingar

Boka konsultation

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos en av våra behandlare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.