Halslyft

Halslyft tar bort överflödig hud, stramar upp halsen och käklinjen blir mer markerad.
Dr Tyge Tindholdt

Dr. Tyge Tindholdt

Vad är ett halslyft?

Vid ett halslyft läggs ett snitt i huden framför örat, runt baksidan av örat och ner längs hårfästet mot nacken. Huden frigörs från underliggande muskelhinnor på halsen och nedre del av ansiktet. Huden stramas upp och överskottet tas bort innan man syr snyggt ihop.

Resultatet är ett diskret ärr, mer markerad käklinje och en slätare hals. På så sätt kan man återskapa en hals med ett yngre utseende.

Ett halslyft sker i narkos och varar ca 2 timmar. Det kan kombineras med övre ögonlocksplastik, nedre ögonlocksplastik, fettsugning haka och fettransplantation till ansikte.

Före

Med åldern utvecklas slapp hud längs käklinjen och på halsen.

Efter

Med ett halslyft uppnås en bättre definition av käklinjen och en jämnare hals.

Vad händer med halsen när du blir äldre?

Huden förlorar sin elasticitet med åldern. På halsen blir den slappare, vilket orsakar ett rynkigt hudöverskott. Det är inte bara huden som förändras. Djupare strukturer förändras också. Hinnorna som täcker halsmusklerna tappar sin elasticitet och blir slappare.

Vad kan du uppnå med halslyft?

  • Borttagning av överflödig hud och uppstramning.
  • Mer markerad käklinje.
  • Yngre utseende.
  • Förbättring av självkänsla och kroppsuppfattning.

Pris

Fr. 45 000 kr

Kort fakta

Operationstid 2 timmar

Narkos

Inläggning 1 dygn

Frånvaro från arbetet 2-3 veckor

Relaterade behandlingar

Boka konsultation

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos en av våra behandlare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.