Dermapen

Dermapen 4 är en collagenbyggande behandling som kan jämföras med fraktionerad laser, men utan biverkningar och snabb återhämtningstid. Behandlingen kan utföras på alla hudtyper, samt på den mest känsliga huden såsom ögonområdet och läpparna.
Daria Tönnäng

Hudterapeut Daria Tönnäng

Vad är en dermapen behandling?

Dermapen är en kollagenuppbyggande behandling som ger en jämnare, fastare hudstruktur med mer lyster. Med hjälp av 16 sterila nålar skapas en kontrollerad inflammation i huden, som i sin tur ökar hudens egen produktion av kollagen. Denna process bidrar till att ärr, fina linjer och porstorlek minskar. Man kan även använda Dermapen i förebyggande syfte.

Vem lämpar sig för en Dermapen behandling?

Dermapen kan utföras på alla hudtyper och året runt. Med Dermapen kan man behandla acne/acneärr, pigmentering, hudföryngring, hudbristningar eller om du endast önskar fräscha upp din hud.

Hur går en Dermapen behandling till?

Huden rengörs och desinficeras med specifikt anpassade produkter. Innan behandlingen påförs ett individuellt anpassat serum som slussas ner i huden, men som också fungerar som glidmedel för pennan, så man inte orsakar skador på hudytan. Behandlingen är i princip smärtfri, så bedövningssalva är inget vi rekommenderar. Behandlingen avslutas med en mask, kräm samt en skyddande foundation.

Efter behandlingen blir huden röd och en viss svidande känsla uppstår. Det är snabbt övergående, men kan i vissa fall hålla i sig i 48 timmar. Många patienter jämför det som om man har bränt sig i solen. De flesta kan återgå till vardagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Man bör dock undvika hård fysisk aktivitet, varma bad/bastu, andra hudvårdsbehandlingar, brun utan sol och direkt UV exponering 48 timmar efter behandlingen.

När kan man se resultat?

Man märker att huden ser och känns fräschare redan efter en behandling, men har man djupare ärr eller linjer, krävs det i regel 2-3 behandlingar innan resultaten på huden syns. Behandlingsresultaten är också beroende på ålder och hudens skötsel efteråt.

Vilka resultat kan man uppnå med dermapen?

  • Kan minimera akneärr
  • Behandlar fina linjer och rynkor
  • Förminskar stora porer
  • Föryngring av hudens utseende
  • Förbättring av hudkvalité
  • Kan ge ökad skäggväxt

Pris

Fr. 1 500 kr

Kort fakta

Kollagenuppbyggande behandling

Behandlingstid: 30-60 min

Snabb återhämtning

Rekommenderas kur 6-10 behandlingar för optimalt resultat

Permanenta resultat

Relaterade behandlingar

Boka konsultation

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos en av våra behandlare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.