Bröstförstoring med implantat

|
|
|
|
Bröstförstoring med implantat
Brösten kan tappa fyllighet på grund av ålder, amning eller viktminskning. Oavsett anledning till att du är intresserad av denna operationen så kan en bröstförstoring med implantat förbättra formen och ge dig fylligare bröst.
Dr Tyge Tindholdt

Dr. Tyge Tindholdt

Vad är bröstförstoring med implantat?

Vid bröstförstoring med implantat införs ett silikonimplantat i bröstet via ett kort snitt i fåran under bröstet. Ärret placeras parallellt med hudens linjer och blir därför vanligtvis mycket diskret. Implantatet placeras antingen över eller under den stora bröstmuskeln. När implantatet sätts under, delas muskelns nedre del för att ge plats för implantatet. När implantatet placeras över, sätts det i en ficka mellan bröstkörteln och muskeln.

En bröstförstoring sker i narkos och varar ca 45 minuter.

Om brösten också hänger kan det vara nödvändigt att kombinera ingreppet med ett bröstlyft, bröstlyft med implantat.

Före

Bröstförstoring med implantat på Malmö Plastikkirurgi
Vissa kvinnor har av naturen små bröst.

Efter

Efter en Bröstförstoring på Malmö Plastikkirurgi
Med en bröstförstoring, förutom att få ett större bröst, kan man också uppnå en annan form.

Lite om bröstimplantat

Vid en bröstförstoring använder man sig av bröstimplantat. Bröstimplantat är gjorda av silikon. De består av en invändig gelé omgivet av ett silikonskal. De framställs i olika storlek, form och hårdhet. Det ger dig många olika valmöjligheter vilket gör det enklare att designa det bröst som du önskar dig. 

Du kan välja mellan runda och anatomiska implantat. Ett runt implantat bidrar till en rundare form med mer fyllighet i bröstets övre halva. Ett anatomiskt implantat ger däremot bröstet ett droppformat utseende med mer fyllighet nedanför bröstvårtan.

Vi använder bröstImplantat från Motiva vid bröstförstoringar

Hos Malmö Plastikkirurgi lägger vi stor vikt vid din säkerhet, kvalité och att du ska få ett naturligt resultat vid bröstförstoring. Detta är grunden till att vi har valt att använda bröstimplantat från Motiva som är ledande på marknaden och som vi anser är de bästa. Motiva har existerat sedan 2010 och är godkänt på den europeiska marknaden. Fler än 500 000 kvinnor har Motiva-implantat i världen.

  • Implantat från Motiva är mer elastiska och känns mjukare än andra implantat och ger därför ett mer naturligt resultat.
  • Implantaten utmärker sig genom sin speciella yta (SilkSurface®NanoSurface®). Ytan anses vara mycket patientsäker då den reducerar risken för behandlingskrävande kapsel och BIA-ALCL, jämfört med andra implantat.
  • Till skillnad från andra, så är Motivas implantat 100 % fyllda. Det gör att risken för ripling är mycket mindre.
  • Motiva är den enda producent som har integrerat ett litet chip (Qid®) i sina implantat. Chipet innehåller essentiell information om modell, storlek osv. Med en scanner kan man lätt hämta fram dessa upplysningar genom att röra scannern över bröstet.

Vilket implantat ska du välja?

Du kan välja mellan två typer av implantat, MotivaErgonomix eller MotivaRound.

MotivaErgonomix innehåller en mjukare gelé som gör att implantatet ändrar form med kroppens rörelse. Det påverkar även bröstens utseende, reser du dig tex från liggande till stående, kommer brösten ändra sig från runda till droppformade. Därför kan man säga att Ergonomix-implantat ger en mer naturlig look och att brösten känns och rör sig som naturliga bröst. Den mjukare konsistensen möjliggör för kortare ärr (Motiva MinimalScar®) jämfört med Round-implantat, som är fastare och mindre elastiska. 

MotivaRound används därför till dem som önskar ett rundare bröst med mer fyllighet i övre delen samt en mer markant övergång mellan bröst och bröstkorg.

Motiva-implantat produceras i storlek 100 ml till 1050 ml och kommer i 4 olika profiler som avgör hur mycket bröstet står ut.

Vår implantatgaranti vid Malmö Plastikkirurgi

Vid Malmö Plastikkirurgi har vi en av marknadens bästa implantatgarantier

Vad kan du uppnå med bröstförstoring med implantat?

  • Ökad fyllighet.
  • Förbättring av form.
  • Förbättring av självkänsla och kroppsuppfattning.

Före och efterbilder

Publicerade bilder med patients godkännande.

Pris

Fr. 39 500 kr

Kort fakta

Implantat från Motiva

Implantatgaranti på 6 år ingår

Operationstid 45 minuter

Narkos

Hem samma dag

Frånvaro från arbetet 1-2 veckor

Relaterade behandlingar

Boka konsultation

Varje patient är unik. Ta reda på hur vi kan hjälpa just dig. Ta första steget och boka en konsultation hos en av våra behandlare.

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Genom att fortsätta på denna webbplats accepterar du användningen av cookies.